Romance collection You are beautiful -dress

Nu är klänningen äntligen här, Romantisk, underbar, fantastisk.  Den blev precis så bra som jag bara vågade hoppas på att den skulle bli. Det blkir många av den här i  min garderob.

front_yabd.PNG

8 reaktioner på ”Romance collection You are beautiful -dress

 1. Jag betalade ett mönster den 28 mars genom PAYPAL omgban 130:– med har inte fått något mönster Undrar varför? Jag beställde klänningsmönstret

  Gilla

  1. När du betalar via paypal så skickas det automatiskt till dig. Du kan även logga in i butiken och ladda ner mönstret från ditt konto.
   Om problemet kvarstår så får du återkomma

   Jennie

   Gilla

 2. Hej! Jag har köpt det fina mönstret och laddat hem det. Men PDF-utskriften blir inte 100% rätt. Jag använder rätt inställningar, så som full/verklig storlek etc men en liten bit kommer inte med. Jag har mejlat 2 ggr till er men inte fått svar. Jag har köpt andra mönster i PDF och har inga problem med utskrift av dem så jag undrar om det kan vara något litet fel i PDF:n som jag köpt från er.

  Hoppas på svar och hjälp.

  MVH
  Ann-Sofie Schultz

  Gilla

  1. Hej, det var väldigt märkligt. Vi håller på att konverterar alla mönster till en ny mall som skall vara bra för alla skrivare (det har framkommit att vissa skrivare kapar nederdelen på mönstret) Kan du ge mig din mailadress så ska jag se till att du får en uppdaterad version. Med vänlig hälsning jen

   Gilla

 3. Hej Jennie! Ja, visst är det konstigt och särskilt eftersom jag kan skriva ut från andra mönster. Det är precis som du beskriver att det som är längst ner försvinner. Min mejladress är annsofie.schultz@gmail.com Men det är ju konstigt också om mina mejl inte kommit fram på er adress; kanske har de hamnat i skräpkorgen.

  Tack/Ann-Sofie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s